söndag, december 14, 2008

Vad gör vi på kvällarna?

Hittills har vi mest rapporterat om vad vi gör dagtid här i Thailand. Tänkte att jag skulle berätta lite om vad som händer kvällstid också. Efter en lång dag i solen brukar vi gå upp på rummet och göra oss iordning för en tur på stan. Man måste ju äta middag också. I Khao Lak är stan inte speciellt stor, det är en gata med affärer och restauranger. Det räcker gott och väl för oss som inte är ute efter en partysemester, men är man ute efter fest ska man åka lite söderut till Phuket- trakterna. Shoppingen sköter vi kvällstid för att gå en dag på stan i den här värmen klarar man inte mer än tio minuter. Sen dör man. Här finns massor av restauranger och vi har provat en hel del olika. Personlig favorit just nu (för hela gänget tror jag) är Phu Khao Lak. God mat till bra pris med bord ute i en trädgård. Just nu har de julpyntat med lysande renar och grejer. Hmm.. lite konstigt att tänka att det faktiskt är julafton om några dagar. Kommer på mig själv med att ligga och fundera hur jag ska fixa iordning i trädgården och att badleksakerna kommer komma till användning när vi åker till stranden där hemma. Om ett halvår ja. Nåväl. Här kommer lite bilder från kvällarna här i underbara Thailand:






På favorithaket Phu Khao Lak





Gumsan vid solnedgången på vår strand

Daniel blev den här snälla lilla farbrorns bästa vän efter att han köpt det första exemplaret av ett av hans hantverk. Kan tyvärr inte avslöja vad, det ska nämligen bli en julklapp...













Måns har även han hittat en ny bästa vän.






Ibland hamnar jag faktiskt på den andra sidan av kameran, men oftast är det jag som fotar.





Imorgon ska vi på utflykt hela dagen. Vi ska bl.a. få åka Longtail- båt till James Bond- island och besöka monkey- temple. Sen blir det visst nån kanot- tur till ett vattenfall. Åtekommer med rapport därifrån.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad snygg du är Ida!!

gaggan sa...

Åh, tack! :)

Karin Berg sa...

precis som jag ida! (att man oftast är den som är bakom kameran alltså.!)
ser att ni har det alldeles, alldeles underbart.

stomimamman sa...

Jättefina bilder! O vilken vovve,kidnappa hem!!! ;-)
Har värsta fina chihuahua-hanen till er om ni vill.. Han är ff inte såld o såååå fin!! Du måste kolla bilder när du kommer hem ;-)
Haha,förstår att det är konstigt för er att tänka på julafton o att det faktiskt bara är en vecka kvar...

kram

gaggan sa...

Valen: Det är bara en av fyra små gossiga valpar. Varje kväll blir det ett stopp vid en massage- studio som har fått dessa små guldklimpar. 6 veckor gamla. Jag är väldigt nyfiken på chihuahuan ni snackar om. Lång eller korthårig?

stomimamman sa...

Han blir långhårig.. Jättehäftig teckning,helt vit o halva ansiktet är mörk choklad.. som yin o yang-mönster.. Håller lite på honom,skulle nog passa er... Berättar mer sen!!
Ja,dom där valparna är ju verkligen söta!!
kram