måndag, december 01, 2008

1 december

Sitter just nu på rummet efter att Måns fick en släng av solsting nere vid poolen. Det var först mulet, t.o.m. lite regn imorse, men runt tvåtiden tittade solen farm till allas förtjusning. Tydligen blev det för mycket sol och för lite vatten för honom så är han helt sänkt. Stackarn. Passar på att blogga lite under tiden och kolla in på alla viktiga sidor (läs Facebook :))

Idag började vi med att försova oss till frukosten, vi var väldigt jetlaggade igår kväll. Sov som en klubbad säl tills Daniel skriker att frukosten stänger om en halvtimme. Skyndade ner och försökte äta lite. Har lite problem med bufféer som serverar mat den tiden på morgonen. Det fanns varma tillagade Thairätter och ris (!) som luktade jättestarkt. Sånt vill jag ha till middag, inte frukost. Hittade en brödrostmaskin och rostade mig en macka. En kopp kaffe till det så var jag mätt. Barnen hittade, till deras lycka, chokladflingor med njölk. Det är allt de behöver för att överleva dagen. :)

Maten är STARK. Det som vi tycker är starkt hemma i Sverige är deras mildaste rätter här. Igår kväll beställde jag nån slags skaldjursrätt med chili. Trodde jag skulle dö. Jag började svettas, näsan rann och magen gjorde uppror. Och jag vet att jag är känsligt men det här var helt sjukt. Ska nog be om något mildare idag.
Vi var vid havet en stund men barnen ville gå till poolen istället. Men nu har vi i alla fall badat i Stilla havet för första gången. Det var riktigt häftigt. Stranden är jättefin! Lite bilder från poolen: