onsdag, november 26, 2008

Problemlista

Jag har några små problem som jag gärna vill lösa innan avresa om 3 dagar.

1. Kläder. Vad ska vi ha på oss när vi åker? Här är det kallt men när vi kommer fram är det varmt. Ska man byta om på planet?

2. Skor. Vad ska jag ha för skor där nere? Jag kan inte hitta några bra sommarskor. Vad hade jag på fötterna i somras? Jag vet att man kan köpa skor där nere, men ska jag gå barfota till den affären?

3. Den där förbenade sprutan. Imorgon är det tänkt att jag och barnen ska gå igenom detta trauma. Då är det nämligen två dagar till avresa. Absolut sista dagen alltså enligt farbror doktorn. Jag har ju då valt att skjuta upp eländet in i det sista och imorgon finns ingen återvändo. Och på något sätt ska jag lyckas göra det här utan att visa min skräck inför barnen. (Har redan förstört dottern med min spindelfobi, det får räcka.)

4. Packningen. Varför har jag inte börjat än? Det är ju inte så att jag ska använda de kläderna som ska packas ner. Allt är ju sommarkläder som ändå bara ligger i garderoben. Och hur mycket ska jag egentligen packa? Räcker det med en ryggsäck med ett ombyte och en tandborste som alla säger? Nej, känner jag mig själv rätt så blir det nog båda de stora resväskorna. Minst.

5. Pengar. Ska vi växla till Bath på Arlanda eller ska vi köra kort hela vägen?

6. Mitt finger. Jag gjorde illa fingret på jobbet igår. Såret är djupt och gör ont och jag har ett klumpigt plåser på det. Kommer det läka ordentligt så jag inte behöver bekymra mig om det i Thailand?

Tips och råd är mer än välkommet!