fredag, november 14, 2008

Taxfree- träsket

Taxfree- katalogen har kommit och jag blir köpgalen som vanligt. Daniel hänger över mig och förkunnar om att allt det som är billigt på Taxfree är ännu billigare i Thailand. Han har antagligen rätt men hur kul är det inte att ha en påse väntades på stolen när du kliver på planet? Jag gick till Kicks och luktade mig igenom hela parfymsortimentet och kom till slut fram till en favorit. Paris Hilton edp:

Lite smink kanske det blir också. Nån riktigt bra mascara och nåt tjusigt läppglans. Sen råkade jag se att de har tidernas bästa ögoncreme i katalogen. Clarins Eye Revive Beauty Flash.
Den funkar verkligen men jag är alltid för snål för att köpa den i butik. Kostar ca 350 spänn och är ungefär 7 x 1,5 cm. På taxfree kostar den endast 239:- Man vill ju vara vara fin och lukta gott när man ska gå ut och äta på kvällarna.

Och jag som jobbar på Bolaget lider ju av arbetsskadan att jag alltid måste jämföra priser på vin och sprit. Man kan alltså köpa en Bag in Box för 119:-! Hur billigt är inte det? Och en liter Smirnoff för 99:-! Jag dricker nästan aldrig sprit och kan inte minnas att jag någon gång köpt en flaska sprit över huvud taget, men det är ju jättebilligt! Rödvin däremot... Det är min last och varför inte spara några kronor om man kan? Chokladen kommer jag också spara många kronor på. Ska köpa massor! :D